MENU

Σχετικά με εμάς

Παράδοση στην ποιότητα

Από το 1992, στα αρτοποιία Γαβανάς, γράφουμε ή καλύτερα “ψήνουμε”, ιστορία. Σας παρουσιάζουμε το ευρύ φάσμα των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, πάντα με την υπογραφή ποιότητας του ιδρυτή της εταιρίας, Φίλιππου Γαβανά.

#

Ιστορική αναδρομή

Γευστικές ιστορίες από το 1992

arrow-left-navigation
arrow-right-navigation
1992
Ίδρυση εταιρείας από τον 27χρονο Γαβανά Φίλιππο./ Άνοιγμα φούρνου 120 τ.μ. έξω από το χωριό της Γαλάτιστας που εξυπηρετούσε πρατήρια άρτου σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και ενός πρατηρίου άρτου μέσα στο χωριό της Γαλάτιστας.
1996
Δημιουργία ενός μικρού τμήματος ζαχαροπλαστικής στον ίδιο χώρο.
1999
Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος λιανικής στο 27ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (Βασιλικά) και μεταφορά του τμήματος ζαχαροπλαστικής σε χώρο των 200 τ.μ.
2003
Ανέγερση νέων εγκαταστάσεων 1.500 τ.μ. στο 41οχλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου, εγκατάσταση νέου τεχνολογικά και ποιοτικά πιο σύγχρονου εξοπλισμού. Ενοποίηση τμημάτων παραγωγής σε ένα χώρο.
2004
Επέκταση δικτύου πελατών HO.RE.CA σε όλη την Ελλάδα και έναρξη εξαγωγικών δραστηριοτήτων.
2005
Άνοιγμα 3ου καταστήματος λιανικής στο 41οχλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου.
2008
Επέκταση παραγωγική μονάδας (4.500 τ.μ. συνολικά). Άνοιγμα 4ου καταστήματος λιανικής στις Καλύβες Χαλκιδικής
2014
Επέκταση διτκύου λιανικών καταστημάτων. Άνοιγμα πρώτου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη (Μαρκου Μπότσαρη με Δελφών) και άνοιγμα καταστήματος στη Νικήτη Χαλκιδικής.
2017-2018
Άνοιγμα δύο ακόμη καταστημάτων στον Πολύγυρο και στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.
2019
Άνοιγμα 5 σημείων πώλησης αρτοπαρασκευασμάτων νέου concept.
2021
Άνοιγμα δεύτερου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 103)
2022
Ανανέωση στόλου οχημάτων μεταφοράς τροφίμων. Η εταιρεία απαριθμεί 10 λιανικά καταστήματα Γαβανάς και 6 καταστήματα διαφορετικού concept.
#

Σήμερα

Δίπλα σας σε κάθε γωνιά

Σήμερα είμαστε μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εταιρείες στον κλάδο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Με έδρα τη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής και με ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων εστίασης  στη Χαλκιδική αλλά και στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύουμε καθημερινά τις εξαιρετικές δημιουργίες μας.

Με προσωπικό που φθάνει σήμερα τα 150 στελέχη και ένα μεγάλο δίκτυο διανομής, στο χονδρεμπόριο εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, HO.RE.CA. σημεία, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, delicatessen και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά, του τόπου μας, τη Χαλκιδική, χρησιμοποιούνται σε συνταγές που συνδυάζουν τις παραδοσιακές γεύσεις με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις για να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

Σταθεροί στην ποιότητα, συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία μας με σεβασμό, συνέπεια και αξιοπιστία, ακολουθώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Ενημερώνουμε συνεχώς το μενού μας με φρέσκες γεύσεις για να συνεχίζετε την καθημερινότητα σας με γνήσια απόλαυση.

Ό, τι θέλετε να δοκιμάσετε, εσείς απλά το ονομάζετε και εμείς το πλάθουμε.

#

Οι άνθρωποί μας

Κινητήριος δύναμη

Στην εταιρία Γαβανάς πιστεύουμε πως  ό,τι έχουμε πετύχει οφείλεται στους ανθρώπους μας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη μας.

Σεβόμαστε τους εργαζόμενούς μας, επειδή στο πρόσωπό τους καθρεφτίζονται οι αξίες της εταιρίας αλλά και η καθημερινή προσπάθεια, προκειμένου οι πελάτες μας να απολαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Σήμερα, η εταιρία Γαβανάς, απασχολεί περίπου 130 άτομα, τα οποία καλύπτουν θέσεις διεύθυνσης, εκπαίδευσης, παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης των προϊόντων.

ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ – ΕΠΙΜΌΡΦΩΣΗ

Οι τακτικές επιμόρφωσης και η ειδική εκπαίδευση απαρτίζουν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της εξέλιξης των ανθρώπων μας. Η επιμόρφωση και η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού πραγματοποιείται από  τα αρμόδια στελέχη της εταιρίας, όσο και από εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

gavanas-our-people
#

Εγκαταστάσεις

Τεχνογνωσία και εξοπλισμός στις υπηρεσίες μας

Oι εγκαταστάσεις της παραγωγής μας είναι στο 41οχλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου.

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής που στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 4.500 τμ και περιλαμβάνει εργαστήρια, συσκευαστήρια, χώρους εκπαίδευσης και σεμιναρίων καθώς και έκθεση – πρατήριο προϊόντων. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται  επίσης τα γραφεία της διοίκησης και οι οικονομικές υπηρεσίες.

Η μονάδα μας είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης και απόλυτης αξιοπιστίας. Εδώ οι άνθρωποι μας εφαρμόζουν την σύγχρονη τεχνογνωσία, επιλέγουν ποιοτικές πρώτες ύλες, ακολουθούν με συνέπεια τις παραδοσιακές συνταγές δείχνοντας πάντοτε σεβασμό στον άνθρωπο (πελάτη, συνεργάτη, προμηθευτή) και στο περιβάλλον.

#

Ποιότητα

Βάζουμε τον πήχη ψηλά

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες και από μη γενετικά τροποποιημένα συστατικά, όπως πιστοποιούνται από τους προμηθευτές μας, και εγγυώνται ότι όλα τα προϊόντα μας παράγονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας καθώς και σύμφωνα με τα πιστοποιημένα συστήματα  διασφάλισης ποιότητας κατά HACCP & ISO 22000: 2018. Σκοπός μας είναι να εκτιμήσουμε και να εμπνεύσουμε την λαχταριστή απόλαυση, προσφέροντας σας ποιοτικά προϊόντα φτιαγμένα με παράδοση και αγάπη.

gavanas-logo-iso-22000
gavanas-food-safety-system-certificate
Halal Certification Services
ΔΗΩ Πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων